Chuyển tới nội dung
Home » Hoe Een Foto Toevoegen Aan Je Instagram Post: Snel En Eenvoudig!

Hoe Een Foto Toevoegen Aan Je Instagram Post: Snel En Eenvoudig!

How To Add Music To Instagram Post! (2023)

Hoe Een Foto Toevoegen Aan Je Instagram Post: Snel En Eenvoudig!

TÓM TẮT

How To Add Music To Instagram Post! (2023)

Keywords searched by users: foto toevoegen aan instagram post instagram post bewerken na plaatsen, extra foto toevoegen instagram-verhaal, new post instagram story, instagram meerdere foto’s in 1 post lukt niet, meerdere foto’s instagram formaat, new post instagram story ideas, foto wijzigen instagram post, volgorde foto’s veranderen instagram na plaatsen

Hoe een foto toevoegen aan een Instagram post

Instagram is een populaire sociale mediaplatform waar gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met hun volgers. Het toevoegen van foto’s aan een Instagram post is een essentieel onderdeel van het delen van content op dit platform. In dit artikel zullen we de stappen bespreken om een foto toe te voegen aan een Instagram post, evenals enkele gerelateerde onderwerpen zoals het bewerken van een Instagram post na plaatsing en het toevoegen van extra foto’s aan een Instagram-verhaal.

Stap 1: Navigeer naar de Instagram-app

Om een foto toe te voegen aan een Instagram post, moet je eerst navigeren naar de Instagram-app op je mobiele apparaat. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app hebt gedownload en geïnstalleerd voordat je doorgaat.

Stap 2: Open het menu om een nieuw bericht te maken

Nadat je de Instagram-app hebt geopend, zie je onderaan het scherm verschillende pictogrammen. Tik op het “+” pictogram in het midden om een nieuw bericht te maken.

Stap 3: Selecteer de optie om een foto toe te voegen

Na het openen van het nieuwe berichtscherm zie je verschillende opties onderaan het scherm, waaronder “Foto”. Tik op “Foto” om verder te gaan.

Stap 4: Kies de gewenste foto om toe te voegen

Na het selecteren van de optie “Foto” wordt de foto-app van je apparaat geopend. Blader door je foto’s en selecteer de gewenste foto die je aan je Instagram post wilt toevoegen. Tik op de foto om deze te selecteren.

Stap 5: Bewerk de foto indien gewenst

Nadat je de foto hebt geselecteerd, kun je deze indien gewenst bewerken voordat je deze aan je Instagram post toevoegt. Tik op de bewerkingspictogrammen onderaan het scherm om filters, bijsnijden en andere bewerkingsopties toe te passen.

Stap 6: Voeg een bijschrift, hashtags en locatie toe aan de post

Na het bewerken van de foto kun je een bijschrift, hashtags en locatie toevoegen aan je Instagram post. Tik op het vak “Bijschrift toevoegen” onderaan het scherm en typ je gewenste bijschrift. Gebruik het “#” symbool om hashtags toe te voegen en voeg de locatie toe door te tikken op “Locatie toevoegen”.

Stap 7: Publiceer de post op Instagram

Nadat je de foto, bijschrift, hashtags en locatie hebt toegevoegd, kun je je Instagram post publiceren door op de “Delen” knop rechtsboven op het scherm te tikken. Je foto wordt nu gedeeld met je volgers op Instagram.

Instagram post bewerken na plaatsen

Het kan gebeuren dat je een fout ontdekt in een Instagram post nadat je deze al hebt geplaatst. Gelukkig kun je je posts bewerken, zelfs nadat ze zijn gepubliceerd. Volg deze stappen om een Instagram post te bewerken:

1. Ga naar de desbetreffende Instagram post in je profiel.
2. Tik op de drie puntjes (⁝) in de rechterbovenhoek van de post.
3. Selecteer “Bewerken” in het keuzemenu.
4. Bewerk de foto, bijschrift of andere details die je wilt wijzigen.
5. Tik op “Gereed” om de bewerkingen op te slaan.

Het bewerken van een Instagram post verandert niet de volgorde van de feed waarin je post wordt weergegeven, maar het zal wel de bijgewerkte versie van de post tonen aan je volgers.

Extra foto toevoegen aan Instagram-verhaal

Instagram-verhalen bieden gebruikers de mogelijkheid om foto’s en video’s te delen die na 24 uur verdwijnen. Om een extra foto toe te voegen aan een bestaand Instagram-verhaal, kun je deze stappen volgen:

1. Open de Instagram-app en tik op je profielpictogram in de rechteronderhoek om naar je profiel te gaan.
2. Tik op je bestaande Instagram-verhaal.
3. Tik op het camera-icoon om een nieuwe foto toe te voegen of tik op de galerij-icoon om een bestaande foto toe te voegen.
4. Pas eventueel filters of effecten toe op de foto.
5. Tik op “Verzenden naar” om je gewijzigde verhaal te delen met je volgers.

Nu wordt de extra foto toegevoegd aan je bestaande Instagram-verhaal en kunnen je volgers het bekijken.

New post Instagram story

Instagram stories zijn een populaire functie waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen die na 24 uur verdwijnen. Om een nieuwe post te maken voor je Instagram-verhaal, doorloop je de volgende stappen:

1. Open de Instagram-app en tik op het camera-icoon in de linkerbovenhoek of veeg naar rechts vanuit het nieuwsfeedscherm.
2. Neem een foto of video rechtstreeks op met de camera of selecteer een bestaande foto of video uit je galerij.
3. Pas filters, tekst, stickers of andere bewerkingsopties toe zoals gewenst.
4. Tik op “Verzenden naar” om je Instagram-verhaal te delen met je volgers.

Meerdere foto’s in 1 post op Instagram

Het toevoegen van meerdere foto’s aan één Instagram post is een geweldige manier om een reeks afbeeldingen of een fotoserie te delen. Hier is hoe je dit kunt doen:

1. Open de Instagram-app en tik op het “+”-pictogram om een nieuwe post te maken.
2. Tik op het pictogram met meerdere vierkantjes in de linkerbenedenhoek van het fotoscherm om naar de galerij te gaan.
3. Selecteer de foto’s die je aan je post wilt toevoegen. Je kunt maximaal 10 foto’s selecteren.
4. Tik en houd een foto vast om de volgorde van de foto’s te wijzigen.
5. Tik op “Volgende” om door te gaan naar de bewerkingsfase, waar je filters, bijschriften en andere details kunt toevoegen.
6. Tik op “Delen” om je post te publiceren met meerdere foto’s tegelijk.

Merk op dat Instagram de foto’s in een carrousel plaatst, waar volgers kunnen vegen om alle foto’s te bekijken. Houd er ook rekening mee dat alle foto’s dezelfde bijschriften en andere details delen.

Meerdere foto’s in het Instagram-formaat plaatsen

Instagram heeft een specifiek formaatvereiste voor foto’s, namelijk 1080 pixels breed bij 1350 pixels hoog. Als je meerdere foto’s in één Instagram-post wilt plaatsen, moet je ervoor zorgen dat alle foto’s aan dit formaat voldoen. Hier zijn enkele manieren om dit te bereiken:

1. Gebruik een fotobewerkingsapp voordat je gaat posten. Met behulp van apps zoals Adobe Lightroom, VSCO of Snapseed kun je eenvoudig de afmetingen van je foto’s aanpassen aan het vereiste Instagram-formaat.
2. Pas de bijsnijdfunctie van Instagram aan. Nadat je meerdere foto’s aan je Instagram-post hebt toegevoegd, kun je de bijsnijdfunctie gebruiken om ervoor te zorgen dat alle foto’s het gewenste formaat hebben. Tik op de foto’s om de bijsnijdfunctie te openen en pas deze aan totdat het formaat correct is.
3. Gebruik aangepaste templates. Bepaalde apps en websites bieden aangepaste templates aan waarmee je meerdere foto’s kunt plaatsen in het juiste Instagram-formaat. Deze templates maken het gemakkelijker om foto’s naadloos in één post te plaatsen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je foto’s het juiste formaat hebben, zodat ze er goed uitzien op het Instagram-platform en de best mogelijke presentatie bieden aan je volgers.

New post Instagram story-ideeën

Als je op zoek bent naar ideeën voor nieuwe Instagram-verhalen, zijn hier enkele suggesties:

1. “A Day in the Life”: Neem je volgers mee door je dagelijkse routine en deel interessante momenten uit je dag.
2. “Behind the Scenes”: Laat je volgers zien hoe je aan je projecten werkt, of het nu gaat om kunst, fotografie, koken of iets anders.
3. “Favorites”: Deel je favoriete boeken, films, muziek of andere dingen waar je van houdt en waarvan je denkt dat je volgers er ook van zullen genieten.
4. “Tips and Tricks”: Geef je volgers nuttige tips en trucs op basis van je expertisegebied.
5. “Q&A”: Vraag je volgers om vragen te stellen, beantwoord ze in je Instagram-verhaal.
6. “Takeover”: Laat iemand anders je Instagram-verhaal overnemen om een ander perspectief te bieden en interessante content te delen.
7. “Throwback”: Deel foto’s en verhalen uit het verleden om herinneringen op te halen.
8. “Travel Diary”: Documenteer je reizen en deel foto’s en verhalen van de plaatsen die je hebt bezocht.
9. “Product Showcase”: Laat je volgers kennismaken met nieuwe producten die je hebt ontdekt en waar je enthousiast over bent.
10. “Challenges”: Daag je volgers uit om deel te nemen aan een uitdaging, zoals een fitnessuitdaging, kookuitdaging of creatieve uitdaging.

Dit zijn slechts enkele ideeën om je te inspireren bij het maken van nieuwe Instagram-verhalen. Wees creatief en experimenteer met verschillende benaderingen om je content interessant en boeiend te houden.

Foto wijzigen in een Instagram-post

Het kan voorkomen dat je een fout hebt gemaakt in een foto die je aan een Instagram-post hebt toegevoegd, of dat je gewoon een andere foto wilt gebruiken. Helaas is er geen directe manier om een foto te wijzigen in een bestaande Instagram-post. De enige optie is om de hele post te verwijderen en opnieuw te plaatsen met de gewenste foto. Hier zijn de stappen om dit te doen:

1. Ga naar de desbetreffende Instagram-post in je profiel.
2. Tik op de drie puntjes (⁝) in de rechterbovenhoek van de post.
3. Selecteer “Verwijderen” in het keuzemenu.
4. Men kan ook de optie “Archiveren” selecteren om de post te verwijderen zonder deze definitief te verwijderen uit je account.
5. Ga terug naar je profielpagina en tik op het “+”-pictogram om een nieuwe post te maken.
6. Volg de stappen om een nieuwe foto toe te voegen en te publiceren.

Het wijzigen van een foto in een Instagram-post kan enige tijd en moeite kosten, maar het is mogelijk om het gewenste resultaat te bereiken door de post te verwijderen en opnieuw te plaatsen.

Volgorde foto’s veranderen in een Instagram-post na plaatsen

Helaas is er geen directe manier om de volgorde van foto’s te wijzigen in een Instagram-post nadat deze is geplaatst. Instagram toont de foto’s in de volgorde waarin je ze toevoegt tijdens het maken van de post, en dit kan niet worden gewijzigd nadat de post is gepubliceerd. Als je de volgorde van foto’s wilt wijzigen, moet je de post verwijderen en opnieuw maken met de gewenste volgorde van foto’s.

Dit kan frustrerend zijn als je een bepaalde volgorde wilt behouden in je post, maar het is belangrijk om te onthouden dat Instagram een platform is dat voortdurend evolueert. Het kan zijn dat in de toekomst nieuwe functies worden toegevoegd waarmee je de volgorde van foto’s kunt wijzigen, maar op dit moment is dit niet mogelijk.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Kan ik een Instagram-post bewerken na het plaatsen?

Ja, je kunt een Instagram-post bewerken nadat je deze hebt geplaatst. Volg gewoon de stappen in het artikel om te leren hoe je dit kunt doen.

2. Hoe voeg ik een extra foto toe aan mijn Instagram-verhaal?

Om een extra foto toe te voegen aan je Instagram-verhaal, open je je bestaande verhaal en tik je op het camera- of galerijpictogram om een nieuwe foto toe te voegen. Pas indien nodig filters of effecten toe en tik op “Verzenden naar” om je bijgewerkte verhaal te delen.

3. Hoe maak ik een nieuwe post voor mijn Instagram-verhaal?

Om een nieuwe

Categories: Verzamelen 82 Foto Toevoegen Aan Instagram Post

How To Add Music To Instagram Post! (2023)
How To Add Music To Instagram Post! (2023)

Instagram Post Bewerken Na Plaatsen

Instagram Post Bewerken na Plaatsen: Een uitgebreide handleiding

In de wereld van sociale media is Instagram uitgegroeid tot een van de populairste platforms om foto’s en video’s te delen. Maar wat gebeurt er als je een post plaatst en er later iets aan wilt wijzigen? Kan je een Instagram-post bewerken nadat je deze hebt geplaatst? Het antwoord is ja! In deze uitgebreide handleiding zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je een Instagram-post kunt bewerken nadat deze is geplaatst. We zullen ook ingaan op verschillende aspecten, zoals het bewerken van bijschriften, het toevoegen van muziek en het plaatsen van links in je Instagram-post.

Voordat we beginnen, laten we eens kijken naar de stappen die je moet volgen om een Instagram-post te bewerken:
1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
2. Ga naar je profiel en tik op de post die je wilt bewerken.
3. Tik rechtsboven op de drie verticale puntjes (meer opties) en selecteer “Bewerken”.
4. Voer de gewenste wijzigingen door en tik op “Gereed” om de wijzigingen op te slaan.

Nu we de basisstappen hebben behandeld, laten we in meer detail ingaan op verschillende aspecten van het bewerken van Instagram-posts.

1. Het bewerken van bijschriften:
– Nadat je een Instagram-post hebt geplaatst, kan je het bijschrift bewerken door de bovengenoemde stappen te volgen. Je kunt de tekst bewerken, woorden toevoegen of verwijderen en zelfs hashtags wijzigen om je post beter te optimaliseren voor zoekmachines.

2. Het toevoegen van muziek aan een foto:
– Een van de leuke functies van Instagram is het toevoegen van muziek aan je foto’s. Deze functie stelt je in staat om een extra dimensie aan je post toe te voegen en de sfeer te bepalen. Sinds wanneer kan je muziek toevoegen aan een foto op Instagram? Het toevoegen van muziek aan Instagram-posts werd geïntroduceerd in juni 2018. Om muziek aan een foto toe te voegen, volg je onderstaande stappen:
a. Open de Instagram-app en tik op het “+” -pictogram om een nieuwe post te maken.
b. Kies een foto uit je galerij en tik op “Volgende”.
c. Tik op het pictogram “Muziek” onder de foto en zoek naar de gewenste song.
d. Selecteer het fragment van het nummer dat je wilt gebruiken, voeg eventueel songteksten toe en tik op “Gereed” om het aan je post toe te voegen.

3. Het plaatsen van meerdere foto’s en video’s in één post:
– Naast het plaatsen van individuele foto’s en video’s, biedt Instagram ook de mogelijkheid om meerdere foto’s en video’s in één post te delen. Deze functie is handig als je een reeks foto’s wilt tonen die samen een verhaal vertellen. Om meerdere foto’s en video’s in één post te plaatsen, volg je deze stappen:
a. Open de Instagram-app en tik op het “+” -pictogram om een nieuwe post te maken.
b. Tik op het pictogram “Galerij” onder aan het scherm en kies de gewenste foto’s en video’s.
c. Je kunt de volgorde van de foto’s en video’s wijzigen door ze ingedrukt te houden en te slepen.
d. Voeg eventueel filters, bijschriften en locatietags toe en tik op “Delen” om de post te plaatsen.

4. Het plaatsen van een link in je Instagram-post:
– Een van de beperkingen van Instagram is dat je geen klikbare links kunt plaatsen in de bijschriften van je posts. Er zijn echter mogelijkheden om links toe te voegen aan je Instagram-posts via andere functies, zoals je profiel, Instagram Stories of zelfs in reacties op je eigen post. Hier zijn enkele manieren om links aan je Instagram-post toe te voegen:
a. Voeg een link toe aan je bio: Je kunt een link naar je website, blog of een andere pagina toevoegen aan je Instagram-bio. Mensen kunnen dan op de link in je bio tikken om de gewenste pagina te bezoeken.
b. Plaats een link in je Instagram Story: Als je meer dan 10.000 volgers hebt of een geverifieerd account, kan je links toevoegen aan je Instagram Stories door op het pictogram “Swipe Up” te tikken en de gewenste URL in te voeren.
c. Plaats een link in een reactie op je post: Hoewel de link niet klikbaar zal zijn in het bijschrift van je post, kan je een reactie achterlaten met een link naar de gewenste pagina. Je kunt bijvoorbeeld schrijven “Klik op de link in mijn reactie voor meer informatie” en vervolgens de link delen in de reactiesectie.

Dit waren enkele veelvoorkomende aspecten van het bewerken van Instagram-posts. We hopen dat deze gids je heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in het bewerken van je Instagram-content. Onthoud dat het bewerken van je posts na publicatie je de mogelijkheid geeft om wijzigingen aan te brengen en je content te optimaliseren voor een breder publiek. Veel succes met het bewerken van je Instagram-posts!

FAQ

1. Hoe bewerk ik een Instagram-post na het plaatsen?
Om een Instagram-post te bewerken nadat je deze hebt geplaatst, open je de Instagram-app, ga je naar je profiel, tik je op de gewenste post en selecteer je “Bewerken”. Voer de gewenste wijzigingen door en tik op “Gereed” om de wijzigingen op te slaan.

2. Kan ik muziek toevoegen aan mijn Instagram-posts?
Ja, je kunt muziek toevoegen aan je Instagram-posts. Tik op het “+” -pictogram om een nieuwe post te maken, kies een foto, tik op het pictogram “Muziek” en selecteer een nummer. Voeg eventueel songteksten toe en tik op “Gereed” om de muziek aan je post toe te voegen.

3. Kan ik meerdere foto’s en video’s in één post plaatsen op Instagram?
Ja, Instagram biedt de mogelijkheid om meerdere foto’s en video’s in één post te plaatsen. Tik op het “+” -pictogram, selecteer meerdere foto’s en video’s uit je galerij en voeg ze toe aan je post. Je kunt de volgorde van de foto’s en video’s wijzigen voordat je de post plaatst.

4. Kan ik klikbare links toevoegen aan mijn Instagram-posts?
Helaas kun je geen klikbare links toevoegen aan de bijschriften van je Instagram-posts. Je kunt echter links toevoegen aan je bio, Instagram Stories of zelfs in reacties op je eigen post om kijkers naar de gewenste pagina te leiden.

5. Hoe kan ik een link toevoegen aan mijn Instagram Story?
Als je meer dan 10.000 volgers hebt of een geverifieerd account, kun je links toevoegen aan je Instagram Stories door op het pictogram “Swipe Up” te tikken en de gewenste URL in te voeren.

Met deze antwoorden op veelgestelde vragen hopen we dat je een beter begrip hebt gekregen van het bewerken van Instagram-posts en hoe je verschillende functies kunt gebruiken om je posts te optimaliseren. Veel plezier met het bewerken van je Instagram-content!

Extra Foto Toevoegen Instagram-Verhaal

Extra Foto Toevoegen aan Instagram Verhaal: Een Diepgaande Gids

Instagram is een populaire sociale media-app waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met hun volgers. Een van de functies die Instagram biedt, is de mogelijkheid om meerdere foto’s toe te voegen aan een enkele post of een verhaal. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je extra foto’s kunt toevoegen aan je Instagram-verhaal en delen we enkele handige tips en tricks om het meeste uit deze functie te halen.

### Wat is een Instagram-verhaal?

Voordat we ingaan op het toevoegen van extra foto’s aan een Instagram-verhaal, laten we eerst eens kijken wat een Instagram-verhaal precies is. Een Instagram-verhaal is een functie waarmee gebruikers foto’s, video’s en tekst kunnen delen die slechts 24 uur zichtbaar zijn voor hun volgers. Het is een geweldige manier om momenten en gebeurtenissen in realtime te delen en je verhaal te vertellen.

### Hoe voeg je extra foto’s toe aan een Instagram-verhaal?

Nu we weten wat een Instagram-verhaal is, kunnen we verder gaan met het toevoegen van extra foto’s aan je verhaal. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

Stap 1: Open de Instagram-app op je mobiele apparaat en ga naar het startscherm.

Stap 2: Tik op het camerapictogram linksboven of veeg naar rechts om een nieuw verhaal te maken.

Stap 3: Maak een foto of selecteer een foto uit je galerij door op het camerapictogram onderaan het scherm te tikken.

Stap 4: Als je een foto hebt geselecteerd, tik je op het stickerpictogram bovenaan het scherm.

Stap 5: Zoek naar de optie “Foto’s toevoegen” en tik erop.

Stap 6: Selecteer de extra foto’s die je aan je verhaal wilt toevoegen. Je kunt meerdere foto’s selecteren door erop te tikken.

Stap 7: Pas indien nodig filters, bijschriften, locaties of andere bewerkingen toe op je foto’s.

Stap 8: Tik op de knop “Volgende” en kies ervoor om je verhaal te delen met al je volgers of een bepaalde lijst met volgers.

Stap 9: Tik op “Delen” om je verhaal te plaatsen.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist extra foto’s toegevoegd aan je Instagram-verhaal.

### Tips voor het toevoegen van foto’s aan je Instagram-verhaal

Nu we weten hoe we extra foto’s kunnen toevoegen aan een Instagram-verhaal, willen we graag enkele handige tips met je delen om het meeste uit deze functie te halen:

1. Kies zorgvuldig: Selecteer foto’s die passen bij het verhaal dat je wilt vertellen. Ze moeten relevant en interessant zijn voor je volgers.

2. Mix en match: Voeg zowel foto’s als video’s toe aan je verhaal om het dynamischer en boeiender te maken.

3. Gebruik filters en bewerkingstools: Maak gebruik van de verschillende filters en bewerkingstools die Instagram biedt om je foto’s er professioneler en aantrekkelijker uit te laten zien.

4. Voeg bijschriften en stickers toe: Gebruik bijschriften en stickers om context toe te voegen aan je foto’s en je verhaal beter te presenteren.

5. Experimenteer met functies: Probeer verschillende functies uit, zoals het toevoegen van muziek, stickers of locaties. Dit kan je verhaal interessanter maken en meer betrokkenheid van je volgers genereren.

### Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen met betrekking tot het toevoegen van extra foto’s aan een Instagram-verhaal:

1. Kan ik meerdere foto’s in één keer selecteren om aan mijn verhaal toe te voegen?

Ja, je kunt meerdere foto’s tegelijk selecteren om aan je verhaal toe te voegen. Tik gewoon op het stickerpictogram en zoek naar de optie “Foto’s toevoegen”. Selecteer vervolgens de foto’s die je wilt toevoegen.

2. Kan ik achteraf bewerkingen aanbrengen in mijn Instagram-verhaal nadat ik het heb geplaatst?

Nee, je kunt geen bewerkingen aanbrengen in je Instagram-verhaal nadat het is geplaatst. Zorg er dus voor dat je tevreden bent met de foto’s en bewerkingen voordat je ze deelt.

3. Hoe lang blijven mijn extra foto’s zichtbaar in mijn Instagram-verhaal?

Net als andere foto’s en video’s in je Instagram-verhaal blijven extra foto’s slechts 24 uur zichtbaar. Na 24 uur verdwijnen ze automatisch.

4. Kan ik extra foto’s toevoegen aan een bestaand Instagram-verhaal?

Nee, je kunt geen extra foto’s toevoegen aan een bestaand Instagram-verhaal. Je kunt alleen extra foto’s toevoegen wanneer je een nieuw verhaal maakt.

### Conclusie

Het toevoegen van extra foto’s aan je Instagram-verhaal is een geweldige manier om je verhaal beter te presenteren en je volgers te betrekken. Met de juiste stappen en tips die in dit artikel worden genoemd, kun je gemakkelijk extra foto’s toevoegen en een boeiend verhaal vertellen. Experimenteer met verschillende functies en laat je creativiteit de vrije loop. Veel plezier met het delen van je verhaal op Instagram!

Referentie Materialen:
– “Hoe Instagram-posts bewerken” – [Bron](https://www.pathsocial.com/nl/resources/how-to-edit-instagram-post-after-posting-it-beginners-guide/)
– “Sinds wanneer kan je muziek toevoegen aan een foto?” – [Bron](https://www.instagram.com/p/Ctgmz8BoLLo/)
– “Nieuw op Instagram: zo plaats je meerdere foto’s & video’s …” – [Bron](https://www.frankwatching.com/archive/2017/02/23/nieuw-op-instagram-zo-plaats-je-meerdere-fotos-videos-als-een-post/)
– “Meerdere foto’s toevoegen aan een Instagram-bericht en” – [Bron](https://www.a7la-home.com/nl/how-to-add-multiple-photos-instagram-post-story/)
– “Instagram post met link in je story zetten • hoe moet dat?” – [Bron](https://www.minimalistmarketing.nl/instagram-post-met-link-in-je-story-zetten/)
– “Links toevoegen aan posts in de Instagram Feed-app” – [Bron](https://support.wix.com/nl/article/links-toevoegen-aan-posts-in-de-instagram-feed-app)

New Post Instagram Story

Nieuwe post Instagram Story: Een diepgaande gids

Welkom bij onze diepgaande gids over het plaatsen van een nieuwe post op Instagram Story! In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie verstrekken over het maken van Instagram-verhalen, het bewerken van foto’s en video’s, het toevoegen van muziek en het plaatsen van meerdere inhoud in één post. Of je nu een beginnende Instagram-gebruiker bent of al ervaring hebt, deze handleiding zal je helpen om het meeste uit Instagram Story te halen.

## Inhoudsopgave

1. Wat is Instagram Story?
2. Hoe maak je een nieuwe post op Instagram Story?
3. Foto’s en video’s bewerken na het plaatsen
4. Muziek toevoegen aan een foto
5. Meerdere foto’s en video’s toevoegen aan één post
6. Een link toevoegen aan een Instagram-post in je verhaal
7. Veelgestelde vragen

## Wat is Instagram Story?

Instagram Story is een functie op Instagram waarmee gebruikers foto’s, video’s, tekst en stickers kunnen delen die gedurende 24 uur zichtbaar blijven voordat ze verdwijnen. Het biedt een leuke en creatieve manier om momenten van je dagelijkse leven vast te leggen en te delen met je volgers. Met allerlei functies en tools kun je je verhalen personaliseren en interactief maken.

## Hoe maak je een nieuwe post op Instagram Story?

Het maken van een nieuwe post op Instagram Story is eenvoudig en kan in een paar eenvoudige stappen worden gedaan:

1. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat.
2. Tik op het camerapictogram linksboven in je startscherm of veeg naar links om naar het cameramodusmenu te gaan.
3. Je hebt nu verschillende opties om een foto of video te maken, inclusief filters, boomerangs en meer. Pas de gewenste effecten toe en maak je foto of video.
4. Nadat je de foto of video hebt gemaakt, kun je verschillende bewerkingshulpmiddelen gebruiken om filters, tekst, stickers en tekeningen toe te voegen.
5. Wanneer je tevreden bent met je creatie, tik je op het ‘+’ pictogram aan de onderkant van het scherm om het rechtstreeks naar je verhaal te plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om het naar specifieke vrienden te sturen in een Direct bericht.

## Foto’s en video’s bewerken na het plaatsen

Stel dat je een fout hebt opgemerkt of iets wilt wijzigen aan een foto of video die je al in je Instagram-verhaal hebt gepost. Geen zorgen, je kunt het gemakkelijk bewerken! Hier is hoe:

1. Open je verhaal door te tikken op je profielfoto linksboven je feed of door naar rechts te vegen vanuit je startscherm.
2. Zoek de post die je wilt bewerken en tik erop.
3. Bovenaan het scherm zie je verschillende bewerkingspictogrammen zoals tekst, stickers en tekenhulpmiddelen. Door op een van deze pictogrammen te tikken, kun je wijzigingen aanbrengen in je foto of video.
4. Als je tevreden bent met de bewerkingen, tik je op ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan. De bewerkte versie zal automatisch in je verhaal worden bijgewerkt.

## Muziek toevoegen aan een foto

Wil je een extra vleugje creativiteit toevoegen aan je Instagram Story-post? Dan kun je muziek toevoegen aan je foto’s! Hier is hoe:

1. Volg de stappen om een nieuwe post op Instagram Story te maken.
2. Nadat je een foto hebt gemaakt of geselecteerd, tik je op het pictogram met een sticker in de vorm van een muzieknoot.
3. Je zult nu een bibliotheek met nummers zien waaruit je kunt kiezen. Je kunt zoeken naar specifieke nummers of bladeren op basis van genres, stemmingen, topcharts, enzovoort.
4. Tik op het nummer dat je aan je foto wilt toevoegen en pas de tijdsduur en het deel van het nummer aan dat je wilt gebruiken.
5. Je kunt de grootte en de positie van de muzieksticker wijzigen door deze met je vingers te verplaatsen.
6. Als je tevreden bent met de aanpassingen, tik je op ‘Gereed’ en vervolgens op ‘Plaatsen’ om je foto met muziek rechtstreeks naar je verhaal te plaatsen.

## Meerdere foto’s en video’s toevoegen aan één post

Instagram heeft onlangs de mogelijkheid toegevoegd om meerdere foto’s en video’s toe te voegen aan één post in je Instagram-verhaal. Hiermee kun je een diavoorstelling van verschillende afbeeldingen maken. Volg deze stappen om meerdere foto’s en video’s toe te voegen:

1. Begin met het maken van een nieuwe post op Instagram Story, zoals eerder uitgelegd.
2. Nadat je een foto of video hebt geselecteerd of gemaakt, tik je op het pictogram met een vierkant en een ‘+’ teken onderaan het scherm. Hierdoor kun je meer items selecteren om toe te voegen.
3. Blader door je galerij en selecteer de extra foto’s of video’s die je aan je post wilt toevoegen. Je kunt tot 10 items selecteren.
4. De geselecteerde items verschijnen nu als miniaturen onderaan het scherm. Je kunt ze verslepen om de volgorde te wijzigen.
5. Tik op elke miniatuur om tekst of andere bewerkingen toe te voegen aan de specifieke foto of video.
6. Wanneer je klaar bent met bewerken, tik je op ‘Gereed’ en vervolgens op ‘Plaatsen’ om je multi-item post op Instagram-verhaal te plaatsen.

## Een link toevoegen aan een Instagram-post in je verhaal

In tegenstelling tot reguliere Instagram-posts in je feed, kun je geen directe links toevoegen aan je foto’s of video’s op je Instagram Story. Er is echter een trucje om links toe te voegen aan je verhalen. Hier is hoe:

1. Maak een foto of video die je wilt delen op je verhaal, zoals eerder uitgelegd.
2. Ga naar je profiel, tik op het pictogram met drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op ‘Instellingen’.
3. Ga naar ‘Account’ en tik op ‘Story-instellingen’.
4. Schakel de optie ‘Links delen toestaan’ in.
5. Keer terug naar je verhaal en tik op het pictogram met een ketting (link) bovenaan het scherm.
6. Voer de URL in die je aan je verhaal wilt toevoegen en tik op ‘Gereed’.
7. Je link wordt nu geactiveerd en je volgers kunnen erop tikken om direct naar de website te gaan.

## Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Kan ik filters toevoegen aan mijn Instagram Story?
Ja, nadat je een foto of video hebt gemaakt, kun je verschillende filters toepassen om de uitstraling van je afbeelding te veranderen. Tik gewoon op het gezichtspictogram onderaan het scherm en kies de gewenste filter.

2. Zijn Instagram Story-posts zichtbaar voor iedereen?
Nee, je kunt kiezen wie je Instagram-verhaal kan zien. Opties zijn onder andere ‘Volgers’, ‘Volgers behalve…’ en ‘Specifieke mensen’.

3. Kan ik een foto of video uit mijn Instagram Story opslaan op mijn apparaat?
Ja, je kunt je Instagram-verhaal opslaan voordat het verdwijnt. Ga naar je verhaal, tik op de drie stippen onderaan het scherm en kies ‘Verhaal opslaan’.

4. Hoe lang blijven Instagram Story-posts zichtbaar?
Instagram-verhalen blijven 24 uur zichtbaar voordat ze automatisch verdwijnen. Je kunt er echter voor kiezen om je verhaal in je hoogtepunten op te slaan en langer beschikbaar te houden.

5. Kan ik de volgorde van mijn Instagram Story-posts wijzigen?
Ja, je kunt de volgorde van je foto’s en video’s in je Instagram-verhaal wijzigen. Ga naar je verhaal, tik op de drie stippen onderaan het scherm en kies ‘Foto’s bewerken’. Sleep de miniaturen om de volgorde te wijzigen.

Einde van de FAQ

Met deze uitgebreide handleiding hopen we dat je nu goed op de hoogte bent van het maken van een nieuwe post op Instagram Story. Of je nu je verhalen wilt bewerken, muziek wilt toevoegen of links wilt delen, volg gewoon de bovenstaande stappen en geniet van het delen van je creativiteit met de wereld. Veel plezier met Instagram Story!

Ontdekken 31 foto toevoegen aan instagram post

Hoe Je Muziek Toevoegt Aan Elke Instagram-Post: Stories, Feed En Reels -  Wave.Video Blog: Laatste Video Marketing Tips En Nieuws | Wave.Video
Hoe Je Muziek Toevoegt Aan Elke Instagram-Post: Stories, Feed En Reels – Wave.Video Blog: Laatste Video Marketing Tips En Nieuws | Wave.Video
Meerdere Video'S En Foto'S Uploaden In Een Instagram Album - Appletips
Meerdere Video’S En Foto’S Uploaden In Een Instagram Album – Appletips
Hoe Pas Je De Hele Foto Op Instagram Zonder Bijsnijden: Lijst Van De Beste  Apps En Tools - Wave.Video Blog: Laatste Video Marketing Tips & Nieuws |  Wave.Video
Hoe Pas Je De Hele Foto Op Instagram Zonder Bijsnijden: Lijst Van De Beste Apps En Tools – Wave.Video Blog: Laatste Video Marketing Tips & Nieuws | Wave.Video
How To Add Music To Pictures & Videos On Instagram: 3 Ways
How To Add Music To Pictures & Videos On Instagram: 3 Ways

See more here: buoitutrung.com

Learn more about the topic foto toevoegen aan instagram post.

See more: https://baannapleangthai.com/business blog

Rate this post

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *